Vår ambition är att göra grillningen till något mer än att bara slänga på en köttbit på grillen.

Jag läste på Jureskogs hemsida ( vi bjuder på reklamen) att det tog dom två år att välja rätt kött till hamburgarna, riktigt så lång tid tog det inte för oss att ta fram vårt rökträ, men det har varit en hel del testande och experimenterande innan vi kom fram till de produkter vi nu säljer.

Allt vårt rökträ kommer från vår egen mark och hela tillverkningen sker i MA där företaget ligger. Innan vi vågade starta ett företag så visade vi upp våra påsar med rökträ för vänner och bekanta, En av dom så att det kunde vara en trevlig gå bort present. Eftersom vi vill utveckla produkter som våra kunder vill ha så tog vi fram våra presentlådor med rökträ. Vilken succé det blev. En presentlåda blev tre.Salt tycker vi hör ihop med grillning därför har vi tagit fram olika paket med salt som vi tycker passar. Alla våra salter är av hög kvalité, Vi testar självklart alla våra salter och skulle inte sälja något som vi inte tycker är bra. Vi testar hela tiden nya produkter och när vi hittar något som vi är nöjda med så kommer vi att erbjuda det på vår hemsida.

Vår filosofi är att det skall vara trevligt att samlas kring grillen/ röken för att umgås och trivas. Lika väl som man lägger tid på att hitta rätt vin/öl till köttet och fisken, så är det viktigt att få till själva grillningen. Köper man våra paket med grillträ så varför inte låta gästerna bestämma vilken röksmak man vill ha på hamburgaren. Alla recept som vi publicerar på hemsidan är givetvis sådana som vi själva har testat och tycker om. Till varje beställning följer det med en folder med ett recept och en folder om vad man kan använda respektive träslag till. Var inte rädda för att blanda olika träslag för att få fram ny spännande smaker. Vi tar tacksamt emot mejl på tips och idéer om vad ni vill skall finnas i vårt produktsortiment.
Lycka till med grill och rökningen.

Mvh Lars & Lars på C.L Gröna Grenar